KAPSALON


Welkom bij mijn kapsalon!

In de salon zijn drie kappersstoelen en twee wasbakken. Ook is er een stoel voor het behandelen van wenkbrauwen en het zetten van wimperextensions. Er is tevens WiFi beschikbaar.

In mijn salon vind ik het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en tevreden naar buiten loopt. Doordat ik in mijn eentje in de kapsalon werk, kan ik veel persoonlijke aandacht geven aan iedere klant. Ik zorg voor een lekker kopje koffie terwijl jij kan ontspannen.

Kom gerust een kijkje nemen.


MERKEN


Voor shampoo's, conditioners, haarmaskers en stylingproducten maak ik gebruik van het merk Fanola.

Fanola is hét merk voor de professionele haarverzorging uit Italië. De producten van Fanola zijn van hoge kwaliteit; voor elk haartype is er wel een geschikt product. Fanola is erg populair vanwege haar No Yellow shampoo, een product waar ik ook veel mee werk. Het wordt door velen gezien als een van de beste zilvershampoo's die verkrijgbaar zijn.


Voor kleuringen maak ik gebruik van het merk Jungle Fever.

Met Jungle Fever kan ik fantastische kleuren bereiken. Van lichtblond tot zwart. Wat Jungle Fever zo bijzonder maakt, is dat er weinig ammoniak in de verf zit. Hierdoor blijft je haar ook bij kleuring gezond.

Copyright © LS Hairtrendy 2015-2021